Здравно-информационни материали
Covid-19
- Безопасността на храната е работа на всеки!
- Завръщане на работа след поетапно отпадане на мерки за предотвратяване заразяването с COVID-19
- Международни насоки за удостоверяване и класифициране (кодиране) на COVID-19 като причина за смърт
- Препоръки към държавите членки за подобряване на хигиената на ръцете с оглед предотвратяване предаването на вируса COVID-19
- Уебинар на СЗО за психичното и физическо здраве при работа от вкъщи
- Пакет за комуникация на риска от COVID-19
- Ръководство за лечение на непълнолетни с разстройства, свързани с употребата на наркотици
- Covid-19 и употребата на психоактивни вещества
- Рискове и помощ за употребяващите наркотици в условията на пандемия
- Телефони за услуги и сигнали
- ХРАНЕНЕ И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ В ПЕРИОД НА ПАНДЕМИЯ С КОРОНАВИРУС (COVID-19)
- Временно ръководство на СЗО и УНИЦЕФ: Вода, канализация, хигиена и управление на отпадъците във връзка с вируса на COVID-19
- Рационално използване на лични предпазни средства (ЛПС) срещу заболяване от корона вирус (COVID-19)
- Дезинфекция на външна среда и използване на дезинфектанти (натриев хипохлорит) върху пътни и градски настилки за предотвратяване на предаване на SARS-CoV-2 инфекция
- Може ли COVID-19 да се предава чрез климатични системи
- Оценка на риска и управление на експозицията на здравни работници в контекста на COVID-19
- СЗО организира уебинар на колаборативната мрежа по здраве при работа
- Информация от уебинар, организиран от СЗО и посветен на пандемията COVID-19
- COVID-19 Справяне със стреса
- Подготовка за COVID-19 във вашето здравно заведение
- Управление на потока на пациенти, съмнителни или потвърдени с коронавирус COVID-19
- Предпазване от COVID-19 при работа
- Общуване с пациенти със съмнение или потвърден COVID-19
- COVID-19 Моите 5 правила за хигиена на ръцете
- АЛГОРИТЪМ НА ДЕЗИНФЕКЦИОННИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ В ОБЕКТИ С ОБЩЕСТВЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ В УСЛОВИЯТА НА ЕПИДЕМИЧНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА COVID-19
- Как да се предпазите от COVID-19 и да намалите разпространението му?
- COVID-19 Респираторен етикет
- COVID-19 Как правилно да си мием ръцете
- Информационен лист за COVID-19
- COVID-19 Предпазвайте себе си и околните от заболяване
- Модел на СЗО за здравословни работни места
- COVID-19 - Комуникация на риска. Ръководство за здравни заведения
- РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА КОРОНАВИРУС (COVID-19): ПРАВА, РОЛИ И ОТГОВОРНОСТ НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КЛЮЧОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА И ЗДРАВЕТО
- COVID-19- Подготовка на работното място за COVID-19
- Вие сте тук:
-
Начало
- Covid-19